UTA se întărește în compartimentul ofensiv! L-a achiziționat pe Szabolcs Szekely!

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on februarie 09, 2015 with No Comments

UTA a mai realizat o mișcare importantă pe piața transferurilor, reușind să-l achiziționeze pe atacantul Szabolcs Szekely (29 de ani), ultimul golgeter al Politehnicii Timișoara.

Szabolcs Szekely e născut în Aiud, la 29 iunie 1985, acolo unde a și făcut primii pași în fotbal în tricoul echipei locale Metalul. A debutat pe prima scenă la Gloria Bistrița, în sezonul 2003-2004. Repere ale carierei sunt grupările: Oașul Negrești, Apulum Alba Iulia, FCM Cîmpina, Unirea Urziceni (în anul câștigării campionatului), CS Otopeni, Internațional Curtea de Argeș, CFR Timișoara și Arieșul Turda.

Din anul 2010 a evoluat la AC Recaș, promovând succesiv până în Liga I, atunci când Recașul a devenit ACS Poli. Sezonul trecut a fost cel mai bun marcator al timișorenilor în Liga I, cu 11 goluri în 32 de meciuri. În actuala stagiune a evoluat doar în patru meciuri, fără gol marcat, reușit însă o dublă în meciul de Cupă de la Pîncota, câștigat de Șoimii cu 3-2.

S-a despărțit de timișoreni în iarnă, a fost în discuții cu grupări de primă ligă din Ungaria, dar a optat în final pentru UTA, semnând un contract până la finalul acestui sezon.

No Comments

Comments for UTA se întărește în compartimentul ofensiv! L-a achiziționat pe Szabolcs Szekely! are now closed.