Duș rece în primul meci de pregătire din Antalya

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on ianuarie 09, 2022 with No Comments

Primul amical al cantonamentului din Antalya, în care UTA a întâlnit Sporting Charleroi, amânat din cauza condițiilor meteo (ploi torențiale) de sâmbătă pe duminică, a fost un duș rece pentru trupa lui Laszlo Balint, belgienii impunându-se cu 4-1 (2-0). Fără a fi net superioară, asta și în condițiile în care a avut în teren doar trei dintre titularii obișnuiți, Charleroi a confirmat superioritatea fotbalului belgian față de cel românesc, lucru reflectat și prin modul de abordare a partidei.

Belgienii au fost mai implicați în joc, au avut un plus de viteză și mai ales determinare, în timp ce „alb-roșii” au tratat meciul chiar ca unul de vacanță. Un semnal de alarmă pentru Laszlo Balint, legat de mentalitate, de concentrare, de modul în care trebuie să intri în teren fie că e vorba de un meci pe puncte, fie că e unul de pregătire.

Rezultatul a fost stabilit și datorită gafelor monumentale din apărare, dar la fel de mult au suferit și celelalte compartimente. Reușita UTA-ei i-a parținut lui Vorobjovas, după o pasă a lui Miculescu, ea venind în debutul reprizei secunde. În rest, UTA și-a mai trecut în cont doar câteva jumătăți de ocazii, prin Roger, Ubbink și nou venitul Laukzemis.

Au evoluat pentru „Bătrâna Doamnă”: Iacob (46 Balauru) – Baravykas (81 Pătlăgică), Benga (46 Erico), Dima (46 Medjimorec), Shlyakov (81 Mar) – Batha (46 Vorobjovas), Passaglia (46 Isac) – Roger, Ubbink (81 Vermeșan), Miculescu (60 Mercioiu) – Laukzemis (46 Dangubic). Antrenor: Laszlo Balint

În condițiile în care Honved nu a mai venit în Antalya, acuzând mai multe cazuri de Covid, UTA  a trebuit să găsească un alt adversar pentru partida de pregătire ce este programată miercuri, 12 ianuarie. Acesta va fi Pendikspor Istanbul, liderul autoritar al „seriei albe” din Liga a 3-a a fotbalului din Turcia (mai există și o „serie roșie”). Lotul adversarilor valorează 3,5 milioane de euro, Uygar Zeybek (325 de mii de euro, conform transfermarkt), fiind cel mai bine cotat fotbalist. Mijlocașul central e crescut de Fenerbahce, echipă la care a și jucat în două partide în prima ligă turcă.

Foto: uta-arad.ro

 

No Comments

Comments for Duș rece în primul meci de pregătire din Antalya are now closed.