Biroul de presă al Consiliului Judetean Arad îşi asumă eroarea făcută

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 21, 2013 with No Comments

Biroul de Presa al Consiliului Judetean Arad isi asuma eroarea referitoare la numarul actului normativ care instituie obligativitatea obtinerii de catre administratiile locare si judetene a unui aviz de la Trezoreria Statului pentru demararea oricarui nou proiect de investitii.

Dincolo de numarul pe care acest act normativ il are OG 47/ 2012, aprobat prin Legea nr.98/12.04.2013 asa cum bine au sesizat reprezentantii PSD, problema ramane aceeasi, sporirea birocratiei pentru administratiile publice locale si judetene.

Reprezentantii PSD stiu foarte bine despre ce act normativ este vorba, dar insista sa duca in derizoriu orice discutie care vizeaza eficientizarea muncii in administratia publica locala.

Nicolae Iotcu, presedintele Consiliului Judetean Arad  cunoaste cu exactitate prevederile legislative, iar faptul ca numarul acestui act normativ a fost gresit comunicat de catre Biroul de Presa nu inseamna ca problema de fond a disparut.

Reprezentantii PSD nu au facut decat sa minimalizeze si sa evite un raspuns concret la problema adusa in dezbatere de presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu.

No Comments

Comments for Biroul de presă al Consiliului Judetean Arad îşi asumă eroarea făcută are now closed.