Tir: Casian Codrean, campion și nou recordmen național la juniori II

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on februarie 19, 2015 with No Comments

Casian Codrean și-a făcut o revenire spectaculoasă în circuitul tirului de performanță după suspendarea de șase luni dictată de federația de specialitate, datorită unor încălcări ale normelor la o competiție din Germania.

După titlul naţional la aer comprimat – juniori I, pistolarul de la CSM Arad şi-a reconfirmat valoarea şi la categoria juniori II, unde nu doar că şi-a adjudecat medalia de aur în cadrul finalei desfășurate la Oradea, dar a şi stabilit un nou record naţional, cu 386 de puncte!

Performanţe excelente pentru sportivul pregătit de antrenorul emerit Ion Vasilescu, care demonstrează încă o dată că, în ciuda evenimentului nefericit de anul trecut, este una din marile speranțe ale tirului românesc.

Această performanță a fost întregită și de celelalte rezultate obținute de sportivii clubului CSM Arad: echipa masculină, formată din Casian Codrean, Alex Pîrvulescu şi Ştefan Şimonca, medalie de argint, Alexandra Buda – medalie de aur la individual şi echipa de fete, alcătuită din Alexandra Buda, Andrada Gheocel şi Melania Ionuţaş, medalie de bronz. Cu mențiunea că ultimele două pistolare sunt produse ale proiectului de selecţie în şcoli Pierre de Coubertin.

Antrenorii merituoșilor pistolari arădeni sunt Gheorghe Pop, Ion Vasilescu, Monica Toth şi Mircea Budurişan.

 

 

No Comments

Comments for Tir: Casian Codrean, campion și nou recordmen național la juniori II are now closed.