Eusebiu Pistru: „Se dovedeşte că primarul Farcaşiu s-a rupt total de cetăţeni şi ar trebui să demisioneze din funcţie cât mai urgent”

Written by admin. Posted in Uncategorized

Tagged: , , , , , ,

Published on ianuarie 28, 2014 with No Comments

Vineri, 31 ianuarie 2014, ora 11:00, deputatul Eusebiu Pistru, în al cărui colegiu se află şi comuna Tîrnova, a anunţat convocarea de către consilierii PDL din localitate a unei şedinţe extraordinare. Ordinea de zi a ședinței va fi compusă din două puncte extrem de importante, atât pentru comunat Tîrnova, cât și pentru întreg județul Arad. Este vorba despre masterplanul pentru colectarea deșeurilor și masterplanul pentru rețeaua de apă-canal. Totodată, deputatul democrat-liberal se declară dezamăgit de faptul că primarul liberal al comunei Tîrnova, Florin Farcașiu, nu a înțeles mai nimic din decizia Curții de Apel Timișoara, continuând să se încăpățâneze și să-și vadă de orgoliile sale, cu riscul de a prejudicia cetățenii comunei, în loc să convoace el o ședință extraordinară pentru aprobarea celor două mari proiecte la nivel județean.

„După ce Curtea de Apel Timişoara a admis recursul împotriva dizolvării Consiliului Local, în cadrul unei conferinţe de presă mi-am exprimat speranţa că primarul Florin Farcaşiu va înţelege să nu mai acţioneze împotriva cetăţenilor comunei şi ai judeţului, blocând cele două master planuri, am constatat că acesta nu şi-a schimbat cu nimic atitudinea. În loc să convoace de urgenţă şedinţa Consiliului Local pentru a aproba cele două masterplanuri, îşi vede mai departe de încăpăţânarea lui, cu riscul de a produce grave prejudicii cetăţenilor, prin pierderea finaţării pentru proiecte. Consilierii PDL i-au cerut să convoace şedinţa, dar văzând că acesta refuză, au decis să ia taurul de coarne şi să o convoace ei”, a declarat Eusebiu Pistru.

Deputatul PDL susţine că Florin Farcașiu ar trebui să demisioneze urgent din funcția de primar al comunei Tîrnova. Acesta este de părere că, cei din Consiliul Local Tîrnova, ar trebui să se gândească serios la organizarea unui referendum local pentru demiterea primarului.

„Se dovedeşte că primarul Farcaşiu s-a rupt total de cetăţeni şi ar trebui să demisioneze din funcţie cât mai urgent. Nu mă amestec în treburile Consiliului Local Tîrnova, dar, după părerea mea, ar trebi să studieze necesitatea organizării unui referendum local pentru destituirea acestuia”, susține Eusebiu Pistru.

No Comments

Comments for Eusebiu Pistru: „Se dovedeşte că primarul Farcaşiu s-a rupt total de cetăţeni şi ar trebui să demisioneze din funcţie cât mai urgent” are now closed.