Ioan Cristina: „Guvernul Cîţu alocă un miliard de lei pentru fermieri, prin AGRO IMM INVEST”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on martie 05, 2021 with No Comments

Senatorul liberal Ioan Cristina susţine că Guvernul Cîţu alocă un miliard de lei pentru fermieri, prin intermediul subprogramului AGRO IMM INVEST. Potrivit celor declarate de parlamentarul arădean, numărul potenţialilor beneficiari se ridică la aproximativ 40.000.

Guvernul Cîțu sprijină investițiile, cu atât mai mult în domeniul agricol, grav afectat de seceta de anul trecut, unde nevoia de susținere a crescut pe fondul pandemiei. Anul acesta, Guvernul condus de PNL va pune la dispoziţia fermierilor români un nou instrument, AGRO IMM INVEST, subprogram al IMM INVEST, cel mai mare program de sprijin al IMM-urilor din România, lansat anul trecut pentru combaterea efectelor pandemiei. Statul garantează în procent de 80% sau 90% creditele de investiții și creditele/liniile de credit aferente capitalului de lucru contractate de microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii”, a declarat Ioan Cristina, senator PNL de Arad.

No Comments

Comments for Ioan Cristina: „Guvernul Cîţu alocă un miliard de lei pentru fermieri, prin AGRO IMM INVEST” are now closed.