Inspectoratul Județean de Poliție Arad va organiza o serie de manifestari de “Ziua Poliției Române”

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on martie 16, 2013 with No Comments

Cu ocazia evenimentului ce marchează “Ziua Poliției Române”, care se sărbătorește în fiecare an pe 25 martie, Inspectoratul Județean de Poliție Arad va organiza o serie de manifestari. Astfel, în 22 martie, IPJ Arad organizează Ziua Porților deschise, prilej cu care arădenii vor putea vizita sediul Poliției arădene și, implicit, dotările logistice cu ajutorul cărora își desfășoară poliţiştii activitatea. Începând cu ora 9, poliţiştii vor prezenta arădenilor laboratorul criminalistic mobil din dotarea inspectoratului de poliţie, autospeciale dotate cu aparat radar, folosite de poliţiştii rutierişti, logistica folosită de Serviciul pentru acţiuni speciale, sala de pregătire sportivă, iar poliţiştii acestui serviciu vor efectua demonstraţii cu tehnici de imobilizare si autoapărare.
Luni, 25 martie, începand cu ora 11, în sala festivă a Inspectoratului va avea loc ceremonia avansarilor în grad, premierea celor mai buni politiști-sportivi, câstigatorii competițiilor sportive la fotbal, tir, tenis de masă, şah, judo, organizate cu această ocazie de I.P.J. Arad și Asociatia Sportiva Arpolis. Tot în 25 martie 2013, începând cu ora 10,30,  pe platoul din Piaţa Avram Iancu va avea loc o prezentare a dotării și tehnicii folosite de politiștii arădeni. Astfel, aici vor fi expuse autoturismele din dotarea IPJ Arad, VW, Logan, autovehiculul folosit de către Serviciul de Acţiuni Speciale, Laboratorul Criminalistic şi vor avea loc demonstraţii ale poliţiştilor cu câinii de serviciu. „De asemenea, în această locaţie, vor fi prezenți și poliţiștii de proximitate, care vor împarti arădenilor pliante cu sfaturi preventive și vor oferi consiliere celor interesați”, spune comisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratul Județean de Poliție Arad.
La festivitățile ce se vor desfășura cu prilejul Zilei Poliției Române vor participa și delegații de politiști din Ungaria.

 

No Comments

Comments for Inspectoratul Județean de Poliție Arad va organiza o serie de manifestari de “Ziua Poliției Române” are now closed.