Adrian Todor: „PNL mimează grija pentru sport, deşi Falcă nu e în stare să termine stadionul şi bazinul de polo”

Written by admin. Posted in Uncategorized

Tagged: , , , , ,

Published on august 03, 2017 with No Comments

Deputatul PSD Arad Adrian Todor este uimit de grija pe care vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea, o mimează pentru sportul arădean, în condiţiile în care şeful său de partid – Gheorghe Falcă – s-a remarcat prin demolarea a trei stadioane şi impotenţa de a finaliza lucrările la stadionul „Francisc Neuman” şi la bazinul de polo.

Am văzut că Sergiu Bîlcea, una dintre trompetele lui Gheorghe Falcă, este îngrijorat de faptul că bazinul Delfinul a rămas fără apă caldă. A fost tăiată de către vaca de muls a PNL Arad, CET Hidrocarburi. La această societate, de altfel, PNL Arad are datorii serioase, însă despre acestea Sergiu Bîlcea tace. Acum, acelaşi Bîlcea cere bani de la Guvernul României, pe motiv că acesta a dat peste 600 de milioane de lei pentru cele 121 de proiecte din judeţul Arad. Îi reamintesc acestuia că administraţia locală din Arad nu este în stare să termine două proiecte importante pentru Arad şi arădeni: stadionul Francisc Neuman şi bazinul de polo situat la piciorul podului ce duce în Micălaca dinspre Subcetate. Ambele obiective trebuiau deja finalizate de ceva vreme. În plus, nu îmi explic cât tupeu poate avea cineva din PNL Arad să vină şi să vorbească despre sportul arădean, în condiţiile în care groparul acestuia este nimeni altul decât Gheorghe Falcă, un incompetent şi un oportunist. Faptul că la diferite competiţii sportive Gheorghe Falcă este înjurat de suporteri, nu dovedeşte decât percepţia iubitorilor sportului din Arad despre acest personaj trist.

Cred că partidul pe care îl reprezintă Sergiu Bîlcea ar trebui să se ocupe de rezolvarea unor probleme stringente ale municipiului: purecii din Micălaca, porcii liberi din Alfa şi şobolanii din centrul Aradului. Sunt chestiuni care îi preocupă pe arădeni, mult mai mult decât gargara politică pe care o tot face PNL Arad”, a spus Adrian Todor, deputat PSD Arad.

Biroul de Presă al PSD Arad

No Comments

Comments for Adrian Todor: „PNL mimează grija pentru sport, deşi Falcă nu e în stare să termine stadionul şi bazinul de polo” are now closed.