Consilierii judeţeni vor vota taxele pentru consultanţă. Vezi care sunt acestea!

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , , , ,

Published on martie 15, 2014 with No Comments

La următoarea şedinţă de CJ, consilierii judeţeni vor vota taxele stabilite pentru consultanţa ce va fi oferită de către Camera Agricolă a Judeţului Arad.

Dacă în acest an nu există încă reglementări referitoare la sesiunea de proiecte în agricultură cu finanţare europeană, taxele se referă la consultanţa şi întocmirea cererilor de plată pentru tranşele II-V aferente proiectelor aprobate în anii 2012-2013. Trecând la tarifele ce urmează a fi aprobate prin vot, Camera Agricolă doreşte să încaseze 500 de lei pentru întocmirea documentaţiei şi a cererilor de plată privind tranşa II pentru proiecte în valoare de 16.000 euro pentru măsura 112, 1.000 de lei pentru întocmirea documentaţiei şi a cererilor de plată privind tranşa II pentru proiecte în valoare de 40.000 euro şi 200 de lei pentru întocmirea documentaţiei şi a cererilor de plată privind tranşa II, III, IV, V pentru proiecte depuse pentru măsura 141.

În ceea ce priveşte organizarea unor cursuri de perfecţionare pentru agricultori, fiecare participant ar urma să fie taxat cu 400 de lei. Tarifele stabilite de către Camera Agricolă vor intra în vigoare dacă vor fi aprobate prin votul consilierilor judeţeni.

No Comments

Comments for Consilierii judeţeni vor vota taxele pentru consultanţă. Vezi care sunt acestea! are now closed.