Cupa României la beach-volley, în premieră la Arad!

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , ,

Published on iulie 25, 2021 with No Comments

Clubul Sportiv Fan Arad și Federația Română de Volei (FRV) organizează, între 29 iulie – 1 august 2021, Cupa României la volei de plajă, ediția 2021.

Confruntările din competiția KO – aflată la doar a doua ediție, după Mamaia 2019 – vor avea loc pe cele două terenuri de beach-volley ale Arenei DJST – Fan Arad, din cartierul Subcetate, la start fiind prezente 17 echipe masculine și 15 feminine.

În avanpremiera Cupei României la seniori și senioare, pe aceleași terenuri are loc ediția a VI-a a Fan Tour Open, rezervată juniorilor și junioarelor, întrecere cuprinsă în calendarul FRV, care se va desfășura între 26-28 iulie.

Cele două întreceri vor fi prefațate luni, 26 iulie, de la ora 13.00, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc în locația amintită, la care vor participa Ștefan Gog (președintele CS FAN Arad) și Corina Huțan (reprezentant al Centrului Cultural Județean Arad – instituție care a finanțat acest proiect cu suma de 35.000 de lei).

***

CUPA ROMÂNIEI BEACH-VOLLEY 29.07-01.08 2021

ARENA BEACH VOLLEY DJST – FAN ARAD

SPONSOR: Instal Impex

Parteneri: CCJA, DJST Arad, Smithfield România, Hand United, ProVolei, Mircea Grigore, Costel Crețu, PrintShop, Crucea Roșie

No Comments

Comments for Cupa României la beach-volley, în premieră la Arad! are now closed.