Cu spectatori la ultimele două meciuri

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 17, 2024 with No Comments

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat azi, oficial, că suspendarea de patru meciuri fără spectatori  pe teren propriu a celor de la UTA fost redusă. În aceste condiții, „Bătrâna Doamnă” va putea fi încurajată de suporteri la cele două meciuri ce la mai are de disputat pe arena „Francisc von Neuman” în acest sezon. E vorba de suporteri de toate vârstele, nu doar de copii până la 14 ani.

„AFC UTA Arad – Cerere de suspendare parțială a sancțiunii pronunțată în dosarul 116 / CDE / 2024 – În temeiul art. 37 alin.1 și 2 din RD, admite cererea formulată de AFC UTA Arad și dispune suspendarea parțială a executării sancțiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD” a transmis LPF, pe site-ul oficial.

Clubul UTA a reacționat după pronunțarea deciziei printr-un comunicat, în care se menționează:

„Comisia de Etică și Disciplină a aprobat astăzi cererea înaintată de clubul nostru în care am solicitat ca pedeapsa inițială să fie suspendată pentru o perioadă de o probă de un an de zile.

Suportul incredibil pe care l-am primit din partea copiilor ne-a determinat ca la următoarele meciuri de pe teren propriu să le oferim un sector dedicat. Intrarea la aceste partide se va face în condiții similare celor la care au avut acces doar copiii pe stadion.

Îndemnăm suporterii la un comportament civilizat și adecvat atât la meciurile de pe Arena Francisc Neuman, cât și la cele din deplasare.

Vă așteptăm pe stadion!”

No Comments

Comments for Cu spectatori la ultimele două meciuri are now closed.