Victorie lejeră în partida cu Danzio Timişoara

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on martie 17, 2013 with No Comments

Cu toate că se confruntă cu grave probleme financiare, baschetbalistele de la Univ Goldiş ICIM şi-au făcut din plin datoria evoluând cu ambiţie şi seriozitate maximă în partida cu Danzio Timişoara.

Echipa de pe Bega nu a putut emite pretenţii, arădencele conducând cu autoritate ostilităţile pe tot parcursul partidei, încheiată cu scorul de 87-42 (30-9, 20-15, 27-13, 10-5).

În holul “polivalentei” a fost amplasată o urnă, prin intermediul căreia fanii şi-au oferit sprijinul financiar, numele şi suma donată fiind trecută pe o listă pentru a fi eliminate toate suspiciunile.

Înainte de primul fluier al arbitrilor, fanilor le-a fost prezentat trofeul care răsplăteşte câştigătoarea Ligii Europei Centrale.

În pauza meciului, Monica Brosovszky l-a premiat cu un maiou pe câştigătorul unui concurs iniţiat pe pagina de Facebook a grupării arădene. Norocosul se numeşte Hajnal Gyorgy şi este un vechi suporter al fetelor echipate în galben-albastru, apreciind-o în special pe Moni, “atât ca sportiv cât şi ca om”, aşa cum a precizat.

O surpriză a fost şi introducerea în teren a Cristinei Ciocan, “secundul” arădencelor, care a bifat peste opt minute de joc, ea trecându-şi numele şi pe lista marcatoarelor.

O surpriză, neplăcută însă, a fost accidentarea Monicăi Brosovszky, survenită aproape de finalul partidei. Se speră că nu este ceva grav, mai ales că Moni a găsit puterea de a le mulţumi suporterilor, care au sărbătorit-o cu ocazia zilei de naştere, şi a face fotografii cu ei.

Revenind la meciul în sine să precizăm că pentru Univ Goldiş ICIM au marcat: Givens 22 de puncte, Brosovszky 20 (6×3), Bartee 13, Risper 8, LaPlante 8, Mercea 4, Crăciun 4, Moraru 4, Wirth 2, Ciocan 2.

De la timişorence cele mai bune marcatoare au fost Stoiedin 13 puncte,  Maric 10 şi Brown 9.

Pentru Univ Goldiş ICIM sezonul regulat se încheie în 21 martie, în deplasare, la Cluj.

 

No Comments

Comments for Victorie lejeră în partida cu Danzio Timişoara are now closed.