O delegație a CCIA Arad a participat la „Forumul Cameral Trilateral” din Ungaria

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on septembrie 30, 2015 with No Comments

ungaria

O delegatie a Camerei de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad a participat miercuri, 23 septembrie 2015, la „Forumul Cameral Trilateral” organizat la  Centrul de Afaceri Maghiaro-Român al Camerei de Comert și Industrie a judetului Békés.

Din delegatia aradeana a facut parte Gheorghe Seculici,,presedintele CCIA Arad,Tiberiu Ciul directorul general al CCIA Arad, Aurel Ionescu, membru în Colegiul de conducere al CCIA Arad si Andrea Kranowszky Nagy,responsabilul de relatii externe în cadrul CCIA Arad. Au fost prezenți la acest forum, delegații ale Camerelor de Comert si Industrie din județele Bihor, Caras-Severin, Hunedoara și Timis,  De asemenea au luat parte la discuții delegați ai Camerelor de Comert si Industrie din Bratislava și Kosice.În postura de gazdă s-au aflat Camera de Comert si Industrie a judetului Békés si Secțiunea Maghiaro – Romane al Camerei de Comert si Industrie a Ungariei.

In cadrul intalnirii au fost dezbatute posibilitatile de colaborare trilaterale între camerele de comert si participarea la proiecte comune transfrontaliere. De asemenea, au fost aduse in discutie si oportunitati de sprijinire a mediului de afaceri din regiunea trilaterala Ungaria-Romania-Slovacia. Multumim partenerilor de la Camera de Comerț și Industrie a judetului Békés, precum si tuturor participantilor din celelalte judete si regiuni, pentru implicare si dezvoltare în găsirea unor soluții în ce privește cooperarea in sustinerea mediului de afaceri”, a declarat Gheorghe Seculici, presedintele CCIA Arad.

No Comments

Comments for O delegație a CCIA Arad a participat la „Forumul Cameral Trilateral” din Ungaria are now closed.