Sergiu Bîlcea: “Senatorul Zero nu a ajutat Aradul, deşi avea bani!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on martie 11, 2019 with No Comments

Ipocrizia şi lipsa de interes a senatorului PSD Mihai Fifor sunt scoase în evidenţă de prestaţia sa la Ministerul Apărării.

În calitate de ministru, senatorul Zero Mihai Fifor ar fi putut să ajute Aradul. Anul trecut, el nu a cheltuit sumele de bani avute la dispoziţie – 2% din PIB – pentru înzestrarea Armatei. În condiţiile în care a avut bani la dispoziţie, Fifor ar fi putut să realizeze o serie de investiţii la Arad, inclusiv legate de Cetatea Aradului, despre care se declară preocupat. Este o ruşine că Biserica Franciscană din interiorul Cetăţii este o ruină, are nevoie de reabilitare, dar nu a primit finanţare din partea unui ministru care avea bani la dispoziţie. Singura preocupare a lui Fifor este să atace Aradul şi administraţia locală, în speranţa că va avea beneficii şi mai mari pe spatele arădenilor. Este absolut jalnic modul în care acest senator care nu a cheltuit banii pentru 2018, acuză cu orice prilej administraţia locală pentru că are excedent bugetar.

Îl întreb cu această ocazie dacă i s-ar părea corect să vină cineva să ia Guvernului, ministerului banii necheltuiţi anul trecut, aşa cum au procedat Dragnea şi Guvernul aservit PSD cu Aradul? Cred că fiecare dintre noi, cei care am primit încrederea arădenilor, trebuie să arătăm ce facem pentru Arad, ce proiecte avem, cum obţinem fonduri. Acest senator foarte guraliv nu are nimic de arătat: este zero pentru Arad!”, a declarat preşedintele PNL Municipiul Arad, Sergiu Bîlcea.

 

 

 

No Comments

Comments for Sergiu Bîlcea: “Senatorul Zero nu a ajutat Aradul, deşi avea bani!” are now closed.