UTA – Viitorul/Farul, pe teren propriu, în prima etapă a sezonului 2021-2022

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , ,

Published on iunie 29, 2021 with No Comments

„Bătrâna Doamnă” va debuta pe teren propriu în sezonul fotbalistic 2021-2022, adversară fiindu-i, la fel ca și în campionatul precedent, Viitorul. Sau Farul, cum se va numi noua grupare rezultată prin fuziunea dintre gruparea lui Gică Hagi și cea a lui Ciprian Marica. Meciul va avea loc însă la Arad, duminică, 18 iulie, de la ora 18.30.

Iată programul complet al alb-roșiilor în turul campionatului:

Etapa 1: UTA – Viitorul

Etapa 2: FC Argeș – UTA

Etapa 3: UTA – FCSB

Etapa 4: FC Botoșani – UTA

Etapa 5: UTA – CS U Craiova

Etapa 6: UTA – FC Voluntari

Etapa 7: Gaz Metan – UTA

Etapa 8: UTA – Rapid

Etapa 9: Sepsi – UTA

Etapa 10: UTA – CFR Cluj

Etapa 11: Dinamo – UTA

Etapa 12: UTA – U. Craiova 1948

Etapa 13: Academica Clinceni – UTA

Etapa 14: UTA – Chindia

Etapa 15: CS Mioveni – UTA

„Devine deja o tradiție să jucăm prima etapă în compania echipei din Constanța, dupa ce în sezonul trecut i-am întâlnit în prima etapă atât în sezonul regular, cât și în play-out. Toată lumea știe de fuziunea dintre Viitorul și Farul, este cel mai ambițios proiect al momentului actual în fotbalul românesc, cu revenirea lui Gica Hagi pe bancă, prin urmare, ne așteaptă o prima etapă foarte dificilă. În schimb, mă bucur că vom juca acest prim meci al sezonului pe propria arenă, sper să avem cât mai mulți fani în tribune, după o perioadă în care ne-a lipsit foarte mult energia suporterilor noștri” a declarat Laszlo Balint, antrenorul arădenilor.

Team-managerul echipei UTA, Dorin Stana, se declară fericit pentru suporteri, care vor vedea meciuri importante la Arad, încă din tur.

„Nu pot spune că programul e greu, deoarece oricum trebuia să jucăm cu toate adversarele. Cine poate spune că era mai bine să jucăm la finalul turului cu Viitorul și FCSB? Fotbalul nu e matematică, așa că luăm fiecare meci în parte. Mă bucur că suporterii noștri vor avea ocazia să vadă mai multe meciuri pe teren propriu, în prima parte a campionatului, când la Arad sosesc toate forțele fotbalului românesc, iar ei vor vedea meciuri adevărate pe noua arenă din orașul nostru. Începem cu Viitorul, dar invers decât anul trecut, adică la Arad, parcă ne-am obișnuit cu echipa lui Hagi, după care mergem la Pitești, mai repede puțin decât sezonul trecut. Sunt ceva similitudini, însă doar până la runda a III-a, când vine FCSB” a declarat acesta.

No Comments

Comments for UTA – Viitorul/Farul, pe teren propriu, în prima etapă a sezonului 2021-2022 are now closed.