Se plătesc diferenţele salariale la UAV

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , ,

Published on octombrie 25, 2016 with No Comments

uav

Conducerea Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad anunţă începerea plăţii diferenţelor salariale în baza Legii 85/2016 (privind plata diferenţelor salariale cuvenite personalului didactic din învăţământul de stat pentru perioada octombrie 2008-13 mai 2011) pentru foştii şi actualii angajaţi ai universităţii arădene de stat.

Pentru a putea beneficia de prevederile legii şi a intra în posesia sumelor restante, foştii angajaţi şi urmaşii celor decedaţi care au lucrat în perioada octombrie 2008-mai 2011 la UAV trebuie să se prezinte, cu cartea de identitate/buletinul, la Seviciul Resurse Umane-Salarizare al UAV pentru a completa cererea pentru acordarea diferenţelor salariale. Pentru cazurile în care beneficiarii legii sunt decedaţi, se pot prezenta urmaşii acestora cu certificatul de moştenitor pentru a putea intra în posesia banilor.

Sunt drepturi salariale conferite de lege de care toţi cei care au fost sau cei care sunt încă angajaţi ai UAV vor beneficia în perioada următoare. Îi invităm pe cei care îndeplinesc condiţiile, să se prezinte la universitate pentru a putea intra în posesia diferenţelor salariale” a declarat prof.univ.dr. Ramona Lile, rectorul UAV.

No Comments

Comments for Se plătesc diferenţele salariale la UAV are now closed.