Traian Igas – “PDL dovedeşte că reconstrucţia internă a partidului vine odată cu o serie de soluţii pentru reconstrucţia României”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , ,

Published on octombrie 16, 2013 with No Comments

Grupurile PDL din Parlament au depus o iniţiativă legislativă prin care vrem să stopăm falimentul a mii de firme. Ştim că dezvoltarea economică se bazează pe încurajarea firmelor private şi sprijinirea acestora, dar şi pe facilităţile fiscale oferite de administraţiile locale.

Noi ne propunem ca prin acest proiect să sprijinim societăţile comerciale aflate în dificultate din cauza neîncasării datoriilor de la instituţiile publice la termenul scadent. În consecinţă, aceşti agenţi economici nu se pot achita de obligaţiile fiscale şi intră la majorări şi penalităţi. Soluţia pe care o oferim este posibilitatea amânării la plată a obligaţiilor fiscale neachitate şi scutirea de la plată a majorărilor de întârziere şi a penalităţilor aferente acestor obligaţii.

În acest mod am bloca efectul bulgărelui de zăpadă în economie şi în traiul de zi cu zi al românilor, ambele afectate de guvernarea iresponsabilă a USL.

PDL este o formaţiune care dovedeşte că reconstrucţia internă vine odată cu o serie de soluţii pentru reconstrucţia României.

No Comments

Comments for Traian Igas – “PDL dovedeşte că reconstrucţia internă a partidului vine odată cu o serie de soluţii pentru reconstrucţia României” are now closed.