UTA se impune la Balotești, cu un Adrian Petre în zi de grație

Written by admin. Posted in Sport, Top News, Uncategorized

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 19, 2016 with No Comments

uta

UTA s-a impus azi clar la Baloteşti, în meciul contând pentru etapa a 17-a a ligii secunde, scor 4-2 (1-1). Toate reușitele arădenilor au fost semnate de Adrian Petre, cele patru „boabe” aducându-l pe primul loc în clasamentul golgheterilor, la cota 17, alături de „veteranul” Hadnagy, de la Sepsi!

Meciul din Ilfov a început cu emoții pentru arădeni, conduşi încă din minutul 4, atunci când Stănescu a marcat din careu, după o centrare venită de pe partea dreaptă. A fost doar un foc de paie, pentru că UTA avea să preia total iniţiativa şi să restabilească egalitatea în minutul 27, prin Adrian Petre, șut din apropiere, în urma unui corner executat de Copil. UTA a avut și alte ocazii, dar Copil, Curtuiuș sau același Adrian Petre nu l-au putut învinge pe Iordan, portarul gazdelor.

Elevii lui Laurențiu Roșu au început mult mai montaţi repriza secundă, preluând conducerea încă din minutul 47. Atunci când şutul lui Curtuiuş a fost respins în faţă de portarul gazdelor, iar Adrian Petre, pe fază, a făcut dubla. Curtuiuş şi Copil au trecut apoi pe lângă majorarea scorului, conturile fiind aproape încheiate totuşi de acelaşi Petre, care un sfert de oră înaintea finalului şi-a trecut în cont hatrick-ul. Angajat bine în adâncime de Andor, talentatul atacant al alb-roșiilor l-a driblat pe portarul Baloteştiului şi a marcat pentru 3-1 în minutul 75. Inepuizabil, Adrian Petre a scos și un penalty în minutul 85, fiind faultat clar în careu, tot el transformând cu precizie de la punctul cu va, 4-1. În prelungiri, la ultimul atac, gazdele au redus din handicap prin nou intratul Ioniţă, care a marcat din faţa porţii, o reușită fără repercusiuni asupra deznodământului partidei. Așadar 4-2 pentru UTA, rezultat cu care alb-roșii mai urcă un loc în clasamentul ligii secunde, până pe patru, la doar un punct distanţă de Sepsi şi FC Braşov, care ocupă locurile doi, respectiv trei.

Laurenţiu Roşu a folosit la Baloteşti formula: Miron – Polgar (86 David), Manea, Gligor, Burlă – Andor, Chindriș (86 Jorza), Tănase, Copil – Petre, Curtuiuș (85 Covaci).

No Comments

Comments for UTA se impune la Balotești, cu un Adrian Petre în zi de grație are now closed.