Urmărit de polițiștii băcăuani pentru furt, prins la furat în Arad

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , ,

Published on august 28, 2018 with No Comments

Polițiștii Secției nr.2 Micalaca au depistat un bărbat care figura ca fiind urmărit de polițiștii din Bacău.

La data de 27 august a.c., polițiștii au depistat în flagrant, un bărbat de 43 de ani din Arad, în timp ce sustrăgea mai multe baterii de diferite dimensiuni, dintr-un supermarket de pe Calea Radnei din municipiu, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.953 de lei.

Prejudiciul cauzat unității comerciale a fost recuperat, însă polițiștii au continuat cercetările privind săvârșirea infracțiunii de furt. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că bărbatul figura ca fiind urmărit de către polițiștii din Bacău, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare în lipsă pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând a fi predat polițiștilor băcăuani, în vederea executării mandatului.

Cercetat pentru distrugere

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la data de 15 mai a.c., un bărbat de 42 de ani, în timp ce se afla în fața unei societăți comerciale de pe strada Deseanu din municipiu, ar fi distrus un geam, aruncând în el cu pietre.

Bărbatul este cercetat de polițiști pentru distrugere.

Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 104 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 42.000 de lei.

Dintre acestea, 10 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 94 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

No Comments

Comments for Urmărit de polițiștii băcăuani pentru furt, prins la furat în Arad are now closed.