Un tânăr și doi minori, cercetați pentru furt calificat în formă continuată/ Cei trei au fost reținuți de polițiști pentru faptele lor

Written by admin. Posted in Uncategorized

Tagged: , , ,

Published on ianuarie 16, 2018 with No Comments

Polițiștii Secției nr. 1 Rurală Arad, împreună cu cei ai Poliției Comunale Vinga cercetează trei tineri pentru furt calificat.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, au fost identificați un tânăr de 21 de ani și doi minori, de 16 și 17 ani, din Vinga care, în perioada 05-12 ianuarie a.c., prin forțarea ușii, ar fi pătruns în repetate rânduri ori într-un imobil nelocuit de pe raza localității Vinga.

Din imobilul în cauză, cei trei tineri ar fi sustras bunuri electrocasnice, covoare, articole vestimentare, trofee de vânătoare și alte bunuri, pe care le-ar fi comercializat unor persoane de pe raza localității.

Prejudiciul cauzat prin comiterea faptei, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, a fost recuperat, pe numele celor în cauză fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în formă continuată.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea celor trei tineri, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celor trei tineri.

Pentru PREVENIREA FURTURILOR DIN LOCUINȚE,

Inspectoratul de Poliție Județean Arad vă recomandă:

 

  • Înainte de plecarea de acasă, închideți bine ferestrele camerelor și băilor și încuiați toate ușile exterioare cu cheia.
  • Când plecați de acasă, rugați vecinii sau rudele apropiate să vă supravegheze locuința, procedați la fel și dvs. când aceștia sunt plecați.
  • În cazul în care la ușa dvs. se prezintă persoane care vând sau cumpără diferite produse, evitați-le. În niciun caz nu le permiteți accesul în locuință sau în curtea casei.
  • Nu faceți publică plecarea dvs. de acasă pe rețelele de socializare.

Au furat produse cosmetice

Polițiștii orașului Sântana cercetează două tinere pentru furt.

Polițiștii cercetează două tinere, de 18 și 16 ani, din Sântana, depistate în flagrant în timp ce sustrăgeau produse cosmetice din incinta unui magazine de pe raza localității.

Prejudiciul a foat recuperate, pe numele tinerelor fiind întocmite acte premergătoaresub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 140 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 55.000 de lei.

Dintre acestea, 41 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 99 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 19 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

 

No Comments

Comments for Un tânăr și doi minori, cercetați pentru furt calificat în formă continuată/ Cei trei au fost reținuți de polițiști pentru faptele lor are now closed.