Gheorghe Falcă: “Prefectul, reprezentantul guvernului, a solicitat Poliției un control la Primăria Arad”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on mai 21, 2014 with No Comments

«Adevărul despre pasajele de pe șoseaua de centură a municipiului Arad îl deranjează foarte tare pe dl.Ponta. Prefectul, reprezentantul guvernului, a solicitat Poliției un control la Primăria Arad privind amplasarea panourilor de la șantierele abandonate ale pasajelor. Așa știe PSD să relaționeze cu cetățenii și cu doleanțele lor. Prin mesajul de pe aceste panouri comunitatea noastră își exprimă în mod legitim nemulțumirea față de faptul că din 1 august 2012 (de 659 de zile) guvernul a oprit finanțarea și lucrările. Tot prin acest mesaj Aradul solicită finalizarea acestor investiții. Constatăm că există persoane care ar face orice ca astăzi Aradul să nu fie auzit – sunt reprezentanții PSD, cei care din 2012 refuză să răspundă la solicitările arădenilor și ne comunică minciuni în fiecare zi din calendar » a declarat dl.Gheorghe Falcă , primarul municipiului Arad.

Panourile informative amplasate de Primărie lângă șantierele pasajelor de pe centura Aradului au fost instalate urmare a hotărârii Consiliului Local Municipal nr.  107 / 14.04.2014 cu autorizație de construire în condițiile prevăzute de lege.

No Comments

Comments for Gheorghe Falcă: “Prefectul, reprezentantul guvernului, a solicitat Poliției un control la Primăria Arad” are now closed.