Suporter Club UTA alături de copii

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on decembrie 24, 2014 with No Comments

Suporter Club UTA a desfăşurat în aceste zile dinaintea Crăciunului câteva acţiuni umanitare, sperând să aducă bucurie în sufletele unor copii arădeni. ”În seara zilei de luni, 22 decembrie, Moş Crăciun utist a fost în faţa Primăriei unde a împărţit cadouri copiilor aflaţi în piaţă, chemându-i totodată pe aceştia şi pe părinţii lor la meciurile din primăvară ale Bătrânei Doamne.

Mulţumită contribuţiilor unor membri, dar şi din fondurile proprii ale asociaţiei, am reuşit să achiziţionăm o combină frigorifică pentru Centrul de Recuperare şi Reabilitare Copii cu Dizabilităţi din strada Tudor Vladimirescu, municipiul Arad. Nu în ultimul rând  am reuşit şi în acest an să le facem un Crăciun mai fericit câtorva copii sărmani din satul Caporal Alexa, oraş Sântana.

Dorim tuturor utiştilor un Crăciun fericit alături de cei dragi şi un an nou îmbelşugat, cu multă sănătate!

***

Deja tradiţionalul Revelion al utiştilor va avea loc duminică 28 decembrie, la Old Lady’s Pub, după ora 18.00.Îi aşteptăm pe toţi utiştii să vină câteva ore alături de prietenii lor cu suflet alb-roşu , în speranţa unui an nou mult mai bun pentru Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc.

Pentru noi doar UTA contează!”

No Comments

Comments for Suporter Club UTA alături de copii are now closed.