PDL Arad: “Domnul Florin Tripa ar trebui să nu facă o bravadă din îndeplinirea de către Guvern a unor obligaţii normale într-un stat de drept”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on septembrie 04, 2013 with No Comments

Referitor la declaraţiile consilierului judeţean Florin Tripa, biroul de presă al PDL Arad face următoarele precizări.

Datoriile Spitalului Judeţean Clinic de Urgenţă Arad au fost demult achitate. Domnul Tripa vorbeşte despre datoriile Spitaluilui în necunoştinţă de cauză, aşa cum se exprimă şi vizavi de sumele primate de la Guvern. Facem precizarea, pentru ca domnului Tripa să fie pe deplin clarificat, că aceste sume reprezintă doar datoriile Guvernului Ponta către pacienţi, provenite din programele speciale, derulate la nivel naţional, care sunt de datoria Guvernului să le plătească, nu a spitalului, deoarece spitalul este doar prestator de servicii medicale.

Domnul Florin Tripa ar trebui să nu facă o bravadă din îndeplinirea de către Guvern a unor obligaţii normale într-un stat de drept, indiferent de culoarea politică.

În ceea ce priveşte sumele alocate către comunităţile locale, trebuie precizat că ele au fost alocate în luna mai si reprezintă o sumă mică în comparaţie cu necesităţile administrative. Nu este vorba despre nicio datorie, este vorba doar de continuarea unor lucrări.

Din păcate, constatăm că domnul consilier judeţean Florin Tripa numără mai greu şi înţelegem de ce PSD îl scoate „la înaintare”, pentru că este incapabil să înţeleagă pârghiile de funcţionare a administraţiei. Acest gen de afirmaţii stârnesc râsul şi e clar că, atunci când trebuie să se facă cineva de râs, domnul consilier judeţean Florin Tripa este abonat permanent.

 

No Comments

Comments for PDL Arad: “Domnul Florin Tripa ar trebui să nu facă o bravadă din îndeplinirea de către Guvern a unor obligaţii normale într-un stat de drept” are now closed.