Sorin Traistaru “Ariciul” printre micutii elevi de la Gimnaziala Avram Iancu din Arad

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , , ,

Published on martie 23, 2018 with No Comments

Azi 23 martie 2018, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad a continuat acțiunile din cadrul programului lansat de către Ministerul Tineretului și Sportului intitulat “Campionii României în școală, liceu și universitate”, la Scoala Gimnaziala Avram Iancu din Arad.

      Invitați au fost Sorin Traistaru “Ariciul”, multiplu campion national la supermoto si micuta judoka Carolina Szabo, multipla campiona la judo. A fost o discutie  despre sport si beneficiile practicarii lui, despre ambitie si perseverenta. Carolina le-a facut micutilor elevi si cateva demonstratii iar Sorin le-a povestit despre motociclism, prezentandu-le totodata si echipamentul sau de concurs.

     Dar azi a fost o actiune mai altfel,putem spune ca  a fost o actiune a campionilor printre campioni. Prezente alaturi de noi au fost si fetele de clasa a IV-a, componente a echipei de fotbal fete ciclul primar care au castigat etapa pe judet la  ONSS fotbal feminin si vor participa la etapa pe zona la Resita, dar si Vlad Musca din clasa I, campion judetean la sah.

  Din partea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Arad au participat domnul director executiv Gavra Cristian, domnul director executiv adjunct Cuedan Dan si doamna Nica Liliana expert superior in cadrul compartimentului sport.

         Mulțumim domnilor profesori de educatie fizică și sport Radu George si Sabau Radu pentru faptul că ne-au facilitat să avem această interesantă întâlnire cu elevii.

No Comments

Comments for Sorin Traistaru “Ariciul” printre micutii elevi de la Gimnaziala Avram Iancu din Arad are now closed.