Cafeneaua Întreprinzătorului la CCIA Arad

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , , ,

Published on mai 01, 2015 with No Comments

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad în parteneriat cu Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România filiala Arad a organizat, miercuri 29 aprilie 2015, la sediul instituției, primul eveniment din seria întâlnirilor sub denumirea “Cafeneaua Întreprinzătorului”.

În cadrul întâlnirii au fost dezbătute teme referitoare la impozitarea bacșișului, modificările aduse cotei de T.V.A. și propunerea pentru noul Cod fiscal și Codul de procedură fiscală. Discuțiile au fost moderate de președintele Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, filiala Arad, lect. dr. Petru Horga.

Conceptul manifestărilor de acest gen a fost creat pentru a facilita dialogul între instituția Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad și alte instituții partenere și oameni de afaceri sau personalități din lumea economică.

Scopul acestor întâlniri este de a dezbate informații de interes din domeniul economic, financiar–contabil, juridic și de a colecta idei, sugestii și propuneri de îmbunătățire a factorilor care influenţează mediul de afaceri. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, fiind organism aparținător rețelei naționale a sistemului cameral, va sintetiza informațiile culese cu ocazia acestor întâlniri și va elabora propuneri pentru îmbunătățirea cadrului legislativ, înaintându-le factorilor decizionali”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad

Seria de evenimente va continua în perioada următoare la CCIA Arad abordând și alte teme actuale care țin de economia regională și națională.

No Comments

Comments for Cafeneaua Întreprinzătorului la CCIA Arad are now closed.