Sergiu Bîlcea: „Vă invităm să vă bucuraţi de fotbal”

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , ,

Published on iunie 05, 2019 with No Comments

Consiliul Judeţean Arad, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF), continuă să se implice în dezvoltarea fenomenului fotbalistic arădean.

„Am demarat, la începutul acestui an, campania «120 de ani de fotbal în Arad», prin care am marcat desfăşurarea, în 1899, a primului meci de fotbal de pe actualul teritoriu al României. Continuăm acest proiect prin dezvoltarea fotbalului, în special al celui de masă. Dacă asigurăm baza fenomenului, dacă readucem entuziasmul pentru fotbal în rândul copiilor, al părinţilor, dacă dezvoltăm sportul de masă, sigur va veni şi performanţa.

Vă aşteptăm alături de noi la evenimentele sportive care se vor desfăşura în perioada imediat următoare: Campionatul Străzilor, Cupa Firmelor şi Instituţiilor, Cupa Cartierelor, Cupa Satelor, Campionatul Judeţean de old-boys, Cupa Aradului – jucători juniori legitimaţi la AJF Arad, Turneu Internaţional Regional, Expoziţie şi lansare de carte – 120 de ani de fotbal în Arad”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

 

 

 

No Comments

Comments for Sergiu Bîlcea: „Vă invităm să vă bucuraţi de fotbal” are now closed.