Marius Copil prezent la turneul ATP de la Miami

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on martie 18, 2013 with No Comments

Arădeanul Marius Copil este prezent în calificările turneului de la Miami, de categoria ATP World Tour Masters 1.000, dotat cu premii de 4.330.625 dolari.

Primul adversar al tenismenului arădean este belgianul Steve Darcis (108 ATP, favorit nr. 11 în calificări), împotriva căruia Marius Copil a contabilizat o victorie, în urmă cu trei ani, la challenger-ul de la Eckental (Germania), scor 7-6(2), 7-5.

Dacă va depăşi acest tur, arădeanul va trebui să treacă în „decisivul“ pentru tabloul principal de câștigătorul partidei dintre Ivo Karlovic (Croația, 131 ATP) și Jann Struff (Germania).

În calificări va evolua şi Adrian Ungur (111  ATP, favorit nr. 14 în calificări), acesta întâlnindu-l în turul inaugural pe americanul Robby Ginepri, posesor al unui wild-card.

Pe tabloul principal la masculin de la Miami se regăseşte Victor Hănescu, în timp ce în turneul feminin, dotat cu premii de 5.185.625 dolari, vor juca Sorana Cîrstea, Irina Begu, Simona Halep, Alexandra Dulgheru şi Monica Niculescu. În calificările feminine, Alexandra Cadanţu o are ca adversară în primul tur pe elveţianca Stefanie Voegele (favorită nr. 2 în calificări), pe care a învins-o în singurul meci direct, anul trecut, la Biella (Italia), scor 6-4, 3-6, 6-2.

 

 

No Comments

Comments for Marius Copil prezent la turneul ATP de la Miami are now closed.