Senatorul Mihai Răzvan Ungureanu a fost prezent la Arad

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on martie 13, 2015 with No Comments

Azi, la sediul PNL a avut loc o conferință de presă susținută de senatorul de Arad și consilierul președintelui Klaus Iohannis, Mihai Răzvan Ungureanu, care a ținut să aducă la cunoștință mass-mediei arădene, care sunt  principalele obiective pe agenda  liberalilor în perioada următoare.

În primul rând MRU a făcut referire la modificările de statut ale PNL, potrivit cărora membrii trimişi în judecată vor fi după caz suspendaţi din funcţiile de conducere sau chiar pot fi excluși din partid.

„Personal, vă împărtăşesc părerea de rău că asemenea modificări de statut se petrec abia după 25 de ani de la revoluție. Cred că aceste modificări se puteau face cu un deceniu în urmă și cu siguranță nu s-ar fi ajuns la ceea ce se întâmplă astăzi”a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.

Referitor la activitatea din parlament senatorul a făcut referire la două aspect principale dezbătute și aprobate unul referitor la codul fiscal iar celălalt la actele normative, în speță cele electorale.

„În Parlament se vor fi dezbătute mai multe proiecte de acte normative, printre acestea cele care fac referire la actele electorale. Mă refer în special la votul prin corespondenţă, la alegerile locale şi la cele generale. Până la jumătatea acestei luni vom prezenta un proiect pentru votul prin corespondenţă a românilor din diasporă. Nu există motive ca cineva să fie  împotriva acestui vot prin corespondenţă. De asemenea, aşteptăm codul fiscal. E un foarte bun prilej să discutăm raportul dintre cetăţean şi stat pentru următoarea legislatură. Proiectul propus de PSD are multe puncte bune, fiind preluate mai multe puncte propuse în trecut de către PDL şi PNL, de aceea suntem datori să participăm la o dezbatere amplă, nu la una strict tehnică”, a precizat senatorul Mihai Răzvan Ungureanu.

Mihai Răzvan Ungureanu nu a uitat că este și consilierul șefului statului. Acesta a punctat câteva aspecte legate de activitatea de politică externă a preşedintelui Klaus Iohannis, la început de mandat.

„Începutul de mandat al preşedintelui, se caracterizează prin sobrietate, concizie, acesta acordând o mare atenţie politici externe și parteneriatelor strategice pe care le are România, programul de politică externă conturându-se foarte bine. Țara noastră va fi anul acesta gazda unei întâlniri al țărilor din pactul nord-atlantic, înaintea Summit-ului  NATO din Polonia, ce va avea loc în 2016. Politica eternă a României are nevoie de o calitate în plus și de o consecvență exemplară, ceea ce președintele Klaus Iohannis cred că a dovedit-o chiar de la începutul mandatului său” , a conchis senatorul MRU.

 

 

No Comments

Comments for Senatorul Mihai Răzvan Ungureanu a fost prezent la Arad are now closed.