Banii pentru străzile cu probleme din Arad întârzie. Au venit doar ceva “firfirici”

Written by admin. Posted in Uncategorized

Tagged: , , , , , ,

Published on octombrie 22, 2014 with No Comments

Reprezentanţii locuitorilor de pe strada Constituției din cartierul Aradul Nou au fost astăzi prezenţi în biroul edilului şef al Aradului, Gheorghe Falcă. Din păcate aceşti locuitori şi mulţi alţii din municipiu vor trebui să mai aştepte, să înghită pra, să umble prin noroi sau prin gropi pentru că asfaltul este încă departe de ei.

Primarul Gheorghe Falcă a semnat, astăzi, documentele prin care Guvernul alocă municipalității suma de 80.000 de euro,  pentru lucrări la cele 27 de străzi transferate încă din 2011 Guvernului pentru a le reabilita, între care Constituției, Hunedoara sau Pădurii. Aceşti bani în opinia lui Falcă vor ajunge pentru începerea procedurilor necesare pentru investiții, nici decum pentru alte lucrări

”Aradul a avut aprobați opt milioane de euro pentru cele 27 de străzi, dar în 2012 Guvernul Ponta a luat banii, iar acum ne alocă 80.000 de euro cu semnătura vicepremierului Liviu Dragnea. Acest guvern are totuși obligația să asigure mai departe investițiile”, a declarat Falcă.

Vestea nu prea a fost primită cu gând bun de către localnici, aceştia afirmând că unica soluţie este reînceperea protestelor. Falcă i-a încurajat promiţând că se vor buura de tot sprijinul său.

”Va trebui să continuați să protestați. Când ați ieșit în stradă, ați primit niște bani. Iată că și la Grădinița PP1 au făcut grevă, iar Guvernul a mărit imediat plafonul de cheltuieli și se pot face angajări”, a spus primarul.

În opinia lui Falcă, Guvernul ar trebui să aloce nu mai puţin de 39 de milioane de lei pentru cele 27 de străzi care trebuie modernizate.

No Comments

Comments for Banii pentru străzile cu probleme din Arad întârzie. Au venit doar ceva “firfirici” are now closed.