Rezistenţa comunistă, la apogeu

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on martie 02, 2015 with No Comments

Apariţia pe scena politică Romanescă a propunerilor legislative pentru infiinţarea   noilor formaţiuni politice  , fără o  simulare  exactă  a repercursiunilor ce  vor urma  este tentativa vechilor structuri comuniste de a destructura statul român, în scopul de a-l pune la dispoziţia „înaltelor porţi”. Proiectul de lege privind înfiinţarea partidelor politice cu trei membri fondatori este dictată din sau  exterior, pentru ca România să fie declarată ţară neguvernabilă, ceea ce ar impune un amestec direct dinafară. „Partidele mari de pe scena politică românească mimează promovarea libertăţii de exprimare, permiţând înfiinţarea unui partid politic cu trei membri fondatori. În fapt, suntem martorii oculari ai ofensivei vechilor structuri, prin vechi înţelegându-se şi continuatorii lor din actuala putere şi opoziţie. Indivizii care conduc puterea şi opoziţia şi-au dat mâna, pentru a veni în sprijinul celor care nu se vor mai regăsi pe listele electorale. Aceştia au sarcina de a forma partide satelit, clamând reformarea clasei politice. Partidul Noua Republică, singurul format de la „firul ierbii”, din oameni devotaţi apărării interesului naţional, nu poate accepta aceste elucubraţii. Nu vrem ca mâine să apară Partidul celor care îl critică pe Falcă, dar nici partidul celor celor doi vecini care îl susțin. Vrem doar ca femeia de serviciu de la nu știu care instituție să priceapă că nimeni nu o va da afară dacă se schimbă puterea politică. Ce inseamna aparitia partidelor de scara de bloc sau strada  ?

Buletinul de vot va arata ca si cartea de telefon Gestionarea acestora va bloca sistemul electoral ,vom avea alegeri greoiae . Si aşa cetaţenii nu mai au încredere în partidele sistem.

Sistemul se protejează şi prin ‘’divide et empera’’  Cu cât mai mulţi nemultumiţi, păreri multe ,etc .se poate destabiliza societatea Românescă  .

No Comments

Comments for Rezistenţa comunistă, la apogeu are now closed.