Răzvan Cadar: „Dublăm locurile de lectură din parcurile arădene”

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: , , , , ,

Published on iulie 12, 2019 with No Comments

Răzvan Cadar şi Sergiu Bîlcea, vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Arad, au anunţat astăzi deschiderea proiectului „Biblioteca Estivală”.

Consiliul Judeţean a pornit un proiect frumos de tot, în Parcul Copiilor – „Biblioteca Estivală”, care îndeamnă la poftă de viață, distracție și multe programe pentru copii și tineri, dar care se adresează tuturor arădenilor care doresc să citească un ziar, o revistă sau o carte într-un mediu relaxant, în parc.  Vara aceasta au fost înfiinţate două puncte de împrumut, în Parcul Copiilor (în spatele Muzeului), respectiv în Parcul Europa.

          „În acest an avem nu una, ci două asemenea locații dedicate cititului şi relaxării. Din ambele puncte, cititorii vor putea împrumuta cărți. Cei mai mici vor avea parte de o mulțime de programe conexe și jocuri interactive, menite să facă și mai plăcută călătoria prin lumea minunată a cărților. Astfel vor putea participa la felurite jocuri colective și de dezvoltare a  dexterității, la desenat pe asfalt, ateliere de pictură, improvizații și traduceri de povești. De asemenea, vor fi organizate ateliere de lucru manual și de origami. Nu în ultimul rând, vor putea asculta povești și participa la jocul «Scaunele muzicale»”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Proiectul este susținut de Biblioteca Județeană A. D. Xenopol.

 

 

No Comments

Comments for Răzvan Cadar: „Dublăm locurile de lectură din parcurile arădene” are now closed.