Rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, în vizită la Consulatul General al României la Gyula

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , ,

Published on februarie 24, 2016 with No Comments

CONSUL-RECTOR

Prof. univ dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, însoțită de o delegație a universității arădene, au fost primiți, în data de 23 februarie 2016, de către Excelența Sa Florin Vasiloni, consulul general al României la Gyula, la sediul misiunii din Ungaria.

Discuţiile dintre cei doi oficiali au vizat în special două aspecte: comunitatea etnică românească din Ungaria şi identificarea unor noi căi de ajutorare a tinerilor etnici români din Ungaria, care doresc să își continue studiile în România.

Prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, şi-a exprimat aprecierea pentru membrii comunităţii istorice româneşti din Ungaria şi a făcut o prezentare succintă a Universității arădene, care are o existență de peste 25 de ani.

Diplomatul român, Excelența Sa Florin Vasiloni, consulul general al României la Gyula şi prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, şi-au manifestat dorinţa de colaborare şi susţinere reciprocă a proiectelor care să vizeze dezvoltarea unor relaţii în spirit european, în beneficiul românilor din Ungaria.

Consulul general Florin Vasiloni a adresat mulțumiri d-nei rector, prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, pentru buna colaborare cu instituția de învățământ arădeană și a primit din partea conducerii UVVG, Diploma de Excelență a Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

No Comments

Comments for Rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, în vizită la Consulatul General al României la Gyula are now closed.