Suporter Club UTA va lua în discuţie retragerea drepturilor de folosinţă a numelui şi culorilor de către UTA S.A.

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on ianuarie 21, 2014 with No Comments

În data de 8 ianuarie 2014, aşa zisul finanţator principal al UTA-ei şi-a luat angajamentul că în data de 20 va propune comitetului creditorilor un plan de reorganizare al UTA S.A. ce urma să cuprindă un grafic transparent de plată a datoriilor din urmă şi a cheltuielilor curente, dintr-un buget total care să cuprindă sumele necesare pentru redresarea situaţiei. Ieri ne-am convins că toate acele angajamente au reprezentat încă o păcăleală din partea aceluiaşi personaj dubios care continuă să se comporte reprobabil, dă declaraţii aiuritoare, jigneşte angajaţii clubului şi pătează iremediabil imaginea „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc.  De la promisiunile luate şi planul aprobat şi asumat s-a ajuns la acelaşi scenariu în care Adrian Marţean nu a făcut nimic înafară de a invoca alte pretexte care chipurile l-ar împiedica să finanţeze clubul.

Considerăm că este de datoria noastră să stopăm acest circ, ca un act de demnitate al suporterilor unei echipe de care suntem mândri, o echipă cu atâtea performanţe şi respectată de o ţară întreagă. UTA nu este compatibilă cu showul tabloidal al lui Adrian Marţean, un individ care a fost lăsat să ducă echipa spre moarte în poate cel mai urât mod posibil. Din aceste cauze, plus multe altele pe care fiecare utist le simte, în Adunarea Generală a Suporter Club UTA de duminică, 26 ianuarie, se va lua în discuţie retragerea dreptului de folosinţă a numelui şi culorilor UTA-ei de către UTA S.A., o formă hidoasă lăsată fără fond de Adrian Marţean şi Giovanni Catanzariti. Suporter Club UTA şi de altfel toţi utiştii le-au acordat şansă după şansă celor doi însă, din păcate, UTA a ajuns într-o situaţie insuportabilă, în care se îndreaptă vertiginos spre faliment, în ciuda tuturor eforturilor făcute de noi în ultima vreme. Ne pare rău de toţi jucătorii, antrenorii şi angajaţii clubului care nu şi-au luat drepturile pentru munca pe care au prestat-o şi îi rugăm să nu aibă restentimente faţă de UTA şi suporterii ei, ci să se îndrepte împotriva celor care i-au păcălit cu rânjetul pe buze.

Îi aşteptăm pe toţi membrii Suporter Club UTA să participe la Adunarea Generală de duminică, 26 ianuarie ora 18 la Old Lady`s Pub, şi în acelaşi timp îi invităm pe toţi utiştii să ne trimită opiniile lor pe adresa de mail suporterclubuta@yahoo.com, să ne scrie pe facebook, pe forum sau la secţiunile de comentarii ale siteurilor de ştiri – cărora le mulţumim pentru colaborarea excelentă.

 

 

No Comments

Comments for Suporter Club UTA va lua în discuţie retragerea drepturilor de folosinţă a numelui şi culorilor de către UTA S.A. are now closed.