Rabotka (PNL): Calimente, nu uita din ce partid ai plecat!

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on septembrie 21, 2016 with No Comments

isabela rabotka

Isabela Rabotka, vicepreședinte a Curții Naționale de Arbitraj PNL, spune că s-a săturat să observe cum fostul său coleg, Mihăiță Calimente, actual președinte ALDE Arad, aruncă cuvinte grele și nefondate la adresa partidului din care a făcut parte în ultimii 20 ani.

Constat cu amărăciune faptul că domnul Calimente și alți domni, acum mari liberali la un partid ce se dorește balama, aruncă cu noroi în PNL cu fiecare ocazie pe care o au. Retoric mă înteb cu ce v-a greștit PNL, domnule Calimente? Mă gândesc că supărarea dumneavoastră se trage din faptul că nu v-ați regăsit pe listele PNL și aici se termină liberalismul așa cum îl percepeți dvs.

Nu cred că e corect ca în fiecare zi să aruncați cu demagogie în liderii PNL. Da, domnule Calimente vă place sau nu, domnul Falcă este liderul PNL și se comportă ca atare, apără valorile de dreapta mai mult decât ați făcut-o dvs și cei fugiți la ALDE.

Așa că vă invit să veniți în spațiul public și vă prezentați proiectele, nu doar vorbele goale și arătatul cu degetul. E simpul să comentezi când în viața ta nu ai administrat nimic niciodată și nu ai avut măcar pentru puțin timp, direct răspunderea și pentru altcineva, nu doar pentru propria persoană. Măcar dacă ați fi încercat să candidați la o funcție publică care să implice responsabilitate directă în relația cu cetățenii și apoi să vă exprimați public împotriva administrație locale.” a încheiat Isabela Rabotka

No Comments

Comments for Rabotka (PNL): Calimente, nu uita din ce partid ai plecat! are now closed.