Primăria Arad, partener al echipei UTA

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on iunie 03, 2024 with No Comments

Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț a susținut luni, 3 iunie 2024 o conferință de presă pe Arena Francisc Neuman. Cu această ocazie edilul a dat asigurări că Primăria Municipiului Arad va rămâne alături de echipa fanion a orașului și o va sprijini financiar, în limitele prevăzute de lege. De asemenea, primarul Bibarț a menționat că toate zvonurile privind plecarea antrenorului Mircea Rednic sunt nefondate, acesta continuând  să antreneze echipa și sezonul următor. O altă veste bună este cea legată de demararea procedurii de clasificare în vederea omologării stadionului, care va putea în viitor să găzduiască și competiții internaționale.

Îmi exprim satisfacția că Mircea Rednic va continua să antreneze UTA, în ciuda a ceea ce s-a vehiculat la nivel local. Subliniez că Primăria rămâne partener al clubului, inclusiv financiar, evident în limitele permise de lege.  Continuăm de asemenea investițiile în bazele sportive. Nu în ultimul rând, la solicitarea clubului am început procedurile de clasificare ale stadionului pentru ca ulterior să se facă omologarea, astfel încât să poată avea loc și meciuri de nivel internațional. Hai, UTA! Hai,  Mircea Rednic!”, a  precizat primarul Călin Bibarț.

 

 

 

 

 

No Comments

There are currently no comments on Primăria Arad, partener al echipei UTA. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.