UTA, remiză cu Sturm Graz

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on februarie 03, 2017 with No Comments

uta-sturm 2

UTA a avut o prestație reușită în cel de-al doilea meci de pregătire din Spania, în fața unui adversar cu „nume”, SK Sturm Graz.

A fost egalitate la finalul testului cu austriecii, 1-1 (1-0), unul care  l-a mulțumit pe antrenorul Laurențiu Roșu. Marius Curtuiuș a deschis scorul în minutul 4. Adversarii au egalat în repriza secundă, cu zece minute înainte de final, prin Stankovic.

UTA a început partida în formula: Miron – David, Manea, Gligor, Filaret – Strătilă, Chindriș, Jorza, Vîlceanu – Petre, Curtuiuș. În repriza secundă au mai evoluat: Barna, Adili, Copaci, Copil, Muntean, Polgar, Celea, Burlă, Costin, Vlad și Stahl.

”Un meci bun de verificare, cu o echipă care e pe locul trei în Austria. Au jucători destul de buni, rapizi și, la fel ca echipa din Germania, sunt mai bine pregătiți, fiindcă încep campionatul săptămâna viitoare. Sunt mulțumit de toți jucătorii, de cum au evoluat, de cum și-au respectat sarcinile tactice. Scorul, 1-1, nu știu dacă e echitabil, dar puteam câștiga dacă eram mai atenți la unele faze. E bine că am putut face un meci bun și am simțit și noi cum e să joci împotriva unei echipe de prima ligă din Austria” a declarat Laurențiu Roșu la finalul întâlnirii.

Următoarea partidă de pregătire a alb-roșiilor va avea loc miercuri, 8 februarie, de la 12.30, ora României, adversara fiind CD Castellon, una din grupările de tradiție ale fotbalului din Spania.

Foto: uta-arad.ro

 

 

No Comments

Comments for UTA, remiză cu Sturm Graz are now closed.