Victorie de moral pentru UTA

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , ,

Published on septembrie 19, 2015 with No Comments

UTA SATU

După un meci spectaculos, UTA s-a impus în deplasare pe terenul celor de la Olimpia la Satu Mare. A fost o partidă echilibrată, cu nu mai puțin de cinci goluri marcate, unde ambele echipe s-au aflat pe rând la cârma jocului.

Cei care au reușit să bage mingea în poartă au fost arădenii, grație reușitei lui Curtuiuș din minutul 26. În minutul 32, gazdele au egalat prin Faur care a șutat din careu sub bara transversală. A venit rândul gazdelor să treacă în avantaj, Bura reușind golul de 2-1.

După pauză elevii lui Roland Nagy au trecut la cârma jocului, reușind egalarea în minutul 57, Manea trimite mingea în poarta celor de la Satu Mare cu un șut puternic de la marginea careului. Golul egalării le-au dat mai mari speranțe arădenilor, iar Curtuiuș reușește dubla, iar UTA revine acasă cu toate cele trei puncte puse în joc, scor final 3-2 în favoarea arădenilor.

Pentru UTA au evoluat în teren: Miron – Polgar, Botiș (cpt.), Manea, Burlă – Chindriș, Rus, Dobrean (46 Jorza), Vlad (61 Hlistei) – Curtuiuș, Szekely (83 Man).

Este o victorie de moral pentru UTA, deoarece pentru echipa lui Roland Nagy urmează  meciul de marţi, din 16-mile Cupei României, cu Pandurii Tg. Jiu.

FOTO:uta-arad.ro

No Comments

Comments for Victorie de moral pentru UTA are now closed.