Prefectul Cosmin Pribac a participat la derularea unui exercițiu militar în poligonul Dud-Tauț

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on septembrie 11, 2015 with No Comments

SONY DSC

SONY DSC

Prefectul Județului Arad, Cosmin Pribac, a asistat ieri la derularea unor activități specifice din cadrul exercițiului „Someș 15”, desfășurat de  Brigada 18 Infanterie “Banat” împreună cu toate structurile subordonate acesteia, în poligonul Dud-Tauţ. „Îi felicit pe organizatorii acestui exercițiu pentru profesionalismul de care dau dovadă în îndeplinirea tuturor misiunilor, indeferent de specificul lor și de locul de desfășurare, eforturile lor fiind bine apreciate de partenerii și aliații României din cadrul NATO”, a declarat Prefectul Cosmin Pribac.

În fazele efective de derulare a programului de instruire sunt angrenați peste 500 de militari ai Brigăzii 18 Infanterie “Banat”, fiind implicate peste 100 de mijloace tehnice şi echipamente. Activitățile derulate în data de miercuri, 9 septembrie, au fost supervizate de Comandantul Diviziei 4 Infanterie  „Gemina”, domnul General de brigadă Ioan Manci. Acestea au constat în desfăşurarea unui exerciţiu tactic cu trageri reale, executat de o secţie de obuziere, cal. 152 mm, din cadrul Batalionului 183 Artilerie “Gen. Ion Dragalina”.

 

 

No Comments

Comments for Prefectul Cosmin Pribac a participat la derularea unui exercițiu militar în poligonul Dud-Tauț are now closed.