Iustin Cionca: „Continuăm angajările la Spitalul Județean, să putem oferi servicii medicale de bună calitate!”

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , ,

Published on mai 31, 2017 with No Comments

 

În ședința de astăzi a Consiliului Județean au fost începute pregătirile pentru comasarea Secției de Pneumologie de la Gurahonț cu secția TBC care funcționează în municipiul Arad. Pacienții de la Gurahonț vor fi transferați în clădirea modernă a secției care funcționează în cartierul Grădiște, și care este singurul spital construit de un Consiliu Județean, de la zero, în România ultimelor decenii. Aducem toți pacienții într-un spațiu adecvat, iar clădirea de la Gurahonț va fi transferătă administrației locale, în patrimoniul căreia a fost anterior anului , care și-a manifestat intenția de a realiza acolo un cămin pentru vârstnici.

Prin această comasare, Consiliul Județean va realiza economii anuale de aprox. 900.000 RON, sumă care va fi folosită pentru investiții în Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

În ședința de astăzi a Consiliului Județean s-au făcut demersurile necesare aducerii la Arad a personalului de la secția din Gurahonț, pentru ca angajații să nu rămână fără loc de muncă.

Tot în ședința de astăzi, s-a votat scoaterea la concurs a unor posturi vacante de asistent medical și infirmier debutant în cadrul Compartimentului Clinic Boli Infecțioase Copii și Compartimentul Neuropsihiatrie Infantilă.

„Consiliul Județean ia în serios calitatea sa de ordonator de credite pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Continuăm angajările, să putem asigura un serviciu medical de bună calitate. Scopul meu este ca toți arădenii care au nevoie de îngrijire medicală să se poată externa sănătoși, mulțumiți, de la Spitalul Județean. Știu că nu putem generaliza și că vor fi întotdeauna și nemulțumiri, dar noi, apropo de sănătatea publică, încercăm să tratăm cauza și să vindecăm cât mai bine sistemul sanitar arădean”, a declarat președintele Consiliului Județean, dl. Iustin Cionca.

 

No Comments

Comments for Iustin Cionca: „Continuăm angajările la Spitalul Județean, să putem oferi servicii medicale de bună calitate!” are now closed.