Open Internaţional de Şah Rapid la Pecica

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , ,

Published on iunie 09, 2015 with No Comments

Asociaţia Sportivă  Şahistul Pecica invită pasionaţii de şah la Openul Internaţional de Şah Rapid Pecica, ediţia I , care va avea loc sâmbătă, 13 iunie 2015, la Sala Mare de Sport din Pecica (de la intrarea în oraş dinspre Arad).

Competiţia va fi formată din două turnee, pentru seniori şi copii sub 14 ani, taxa de participare fiind cuprinsă între 10 şi 25 de lei, în funcţie de categorii.

Potrivit organizatorilor Gabriel Gheorghiu şi Dalimir Szokola, se vor acorda premii în bani, cupe, medalii sau diplome în opt categorii, la care se acordă mai multe premii speciale.

Pentru desfăşurarea optimă a competiţiei, concurenţii sunt aşteptaţi să confirme participarea până miercuri la orele 21, dar există şi posibilitatea înscrierii pe loc, sâmbătă, între orele 8:30 – 9:30.

Detalii şi înscrieri la Gabriel Gheorghiu (0742.076.785, e-mail:gbrlghrgh@yahoo.com) sau  Dalimir Szokola (0746.158.108, e-mail:daly_sokol@yahoo.com).

Deschiderea oficială a competiţiei se va ţine la ora 10, după care vor urma rundele. Festivitatea de premiere este programată la ora 18:30.

Openul Internaţional de Şah Rapid Pecica va fi supravegheat de arbitrul FIDE Mihai Partenie.

Asociaţia Sportivă  Şahistul Pecica a luat fiinţă în acest an şi a organizat deja un turneu de Zilele Oraşului, iar copii pregătiţi aici au participat cu succes la mai multe concursuri.

No Comments

Comments for Open Internaţional de Şah Rapid la Pecica are now closed.