Măsuri de ordine la manifestări cu public numeros

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , , ,

Published on august 13, 2013 with No Comments

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad asigură ordinea publică la manifestări culturale şi religioase ce au loc în cursul acestei săptămâni în judeţul Arad.

În zilele de 14 şi 15 august a.c., jandarmii se vor afla în proximitatea lăcaşurilor de cult unde au loc manifestări religioase, cu prilejul sărbătorii Adormirea Maicii Domnului, respectiv la Catedrala Nouă şi mănăstirea Gai din municipiul Arad şi la mănăstirile Hodoş-Bodrog, Sfânta Maria Radna, Feredeu şi Roşia.

Jandarmii arădeni vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la Praznicul de pită nouă din localităţile Pecica şi Socodor, la manifestările ce vor avea loc în localităţile Felnac, Bocsig, Şiştarovăţ şi Căpâlnaş. Ei vor veghea şi la buna desfăşurare a evenimentelor ce vor avea loc, în municipiu, în cadrul manifestării Zilele Aradului.

Pentru a preveni producerea de incidente nedorite, jandarmii recomandă participanţilor la manifestări să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale şi să evite pe cât posibil să aibă, la vedere, obiecte de valoare care pot atrage atenţia. De asemenea, cetăţenii care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, pot solicita sprijinul echipajelor de jandarmi aflate la locul manifestărilor sau pot semnala aceste fapte apelând numărul unic de urgenţă 112.

No Comments

Comments for Măsuri de ordine la manifestări cu public numeros are now closed.