Noul viceprimar din Zăbrani a prezentat proiectele comunei

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on februarie 22, 2022 with No Comments

Parcursul corect al administrației liberale pentru dezvoltarea comunei Zăbrani este confirmat de alegerea viceprimarului PNL Daniel Petrescu, după ce Dănuț Codrean a câștigat alegerile parțiale pentru funcția de primar anul trecut.

„Cetățenii din Zăbrani au confirmat încrederea în administrația liberală. Mă bucur că acum avem o echipă administrativă unită, prin alegerea viceprimarului Daniel Petrescu, pentru că avem multe proiecte pe care Consiliul Județean le susține în comună. În perioada 2016-2022,  Consiliul Județean Arad a finanțat sau cofinanțat la Zăbrani proiecte în valoare de  3,255 milioane de lei: canalizarea menajeră, construirea capelei, modernizarea străzilor, reabilitarea dispensarului sau extinderea şcolii. Anul acesta am alocat 400.000 de lei pentru modernizarea străzilor, pentru Centru de zi pentru copii de tip After School și reabilitarea căminului cultural din Neudorf, pentru rețeaua de gaz și pentru rețeaua de apă din Chesinț”, a spus secretarul general PNL Arad, Răzvan Cadar.

Noul viceprimar din Zăbrani a prezentat principalele proiecte ale comunei pentru următorii ani.

„Vreau să mulțumesc tuturor colegilor mei din Consiliul Local,  domnului primar Dănuț Codrean și domnului președinte al Consiliului Județean, Iustin Cionca. Experiența anilor în care am fost consilier local mi-a dat un avantaj și alegerea viceprimarului PNL este o victorie care va fi cu siguranță transpusă în noi proiecte. Consider că schimbarea comunei Zăbrani se vede de la o zi la alta prin ceea ce administrația locală realizează și prin proiectele de modernizare care se implementează aici. Am putea spune că toate cele trei sate au intrat pe o linie ascendentă a modernizării încercând să se alinieze comunelor în plină modernizare.  Ne vom canaliza eforturile în direcția finalizării proiectelor în curs de derulare, precum reabilitare şi modernizare dispensar Chesinţ, extindere corp de clădire la Şcoala Gimnazială „Adam Muller Guttenbrunn” Zăbrani, realizarea centrului de zi pentru copii de tip after-school în Zăbrani, construire capelă funerară în localitatea Chesinţ, dotarea şcolilor cu table inteligente, un proiect în parteneriat cu şcoala din Zăbrani. Proiectele la care ne gândim pentru viitor sunt extinderea reţelei de alimentare cu apă și canalizare în Chesinţ şi Neudorf, construcţia unui complex sportiv în Zăbrani, reabilitarea remizei de pompieri din Neudorf, reabilitarea sediului SVSU Zăbrani, construirea capelei funerare în localitatea Neudorf, introducerea reţelei de gaz în comuna Zăbrani, punem la dispoziție terenuri pentru un cartier de locuinţe nou la Neudorf, modernizarea şi reabilitarea străzilor, trotuare, şanţuri betonate şi accese”, a spus viceprimarul Daniel Petrescu.

 

No Comments

Comments for Noul viceprimar din Zăbrani a prezentat proiectele comunei are now closed.