Un consilier județean USR aduce critici total nefondate la toate proiectele de investiții în drumurile județene

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on ianuarie 17, 2022 with No Comments

Consilierii județeni USR nu sunt interesați de investiții, ci de o politică bazată pe critici nefondate, consideră vicepreședintele CJA, Răzvan Cadar.

„Un consilier județean USR se erijează mai nou în cel mai avizat specialist în absolut toate proiectele de drumuri, nu încetează să își dea cu părerea, despre toți proiectanții care se prezintă la licitațiile Consiliului Județean Arad. Acesta ține să se remarce prin sfaturi sau păreri la aproape fiecare ședință a Consiliului Județean Arad.

În loc să-l preocupe investițiile, pune constant sub semnul întrebării soluțiile experților privind reabilitarea sau modernizarea drumurilor județene, ajungând chiar să se contrazică de la o ședință la alta, strict pentru propria sa imagine! Văd că se consideră un fel de proiectant universal, contestând permanent totul. Acum pune sub semnul întrebării expertiza tehnică propusă de proiectanți pentru investiția Companiei Naționale de Investiții, privind reabilitarea drumului județean 707 Petriș-Obârșia. Repet, sunt proiectanți independenți, care propun cea mai bună soluție, din punctul lor de vedere. Eu consider că atât experții CNI cât și proiectanții independenți sau personalul tehnic din cadrul CJA trebuie lăsați să muncească. Dacă greșesc, îi vor trage la răspundere diferite instituții care au această competență. Recomandarea mea către colegii de la USR este să nu mai pornească de la ideea că în jurul lor nimeni nu se pricepe sau este necinstit”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședintele CJA.

 

No Comments

Comments for Un consilier județean USR aduce critici total nefondate la toate proiectele de investiții în drumurile județene are now closed.