Nereguli privind transportul şi comercializarea materialului lemnos, constatate de poliţişti

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on decembrie 02, 2013 with No Comments

În ultimele 48 de ore, poliţiştii arădeni au desfăşurat mai multe acţiuni pe linia transportului şi a comercializării ilegale de material lemnos, fiind depistate mai multe persoane care desfăşurau astfel de activităţi ilicite.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Lipova l-au depistat pe G. Nicolae de 44 ani, care a transportat cu o autoutilitară, cantitatea de 2 mst. lemn de foc, fără documente de provenienţă.

De asemenea, H. Vasile de 53 ani, a fost depistat pe raza localităţii Bârzava, în timp ce a transportat cu autoutilitara cantitatea de 5 mst. lemn foc din specia salcâm, cer şi fag care nu a corespuns din punct de vedere al specie cu datele înscrise în avizul de însoţire care avea termenul de valabilitate expirat.

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică– Compartimentul Silvic, au efectuat verificări la o societate din localitatea Avram Iancu, administrată de Ş. G., constatând faptul că acesta a comercializat cantitatea de 536 metri cubi lemn de foc, fără documente legale de provenienţă.

Conform Legii nr. 171/2010, poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 12.000 lei, întreaga cantitate de material lemnos fiind reţinută în vederea confiscării.

No Comments

Comments for Nereguli privind transportul şi comercializarea materialului lemnos, constatate de poliţişti are now closed.