Sunt român și România e țara mea. Nu vreau islamiști la mine în țară!

Written by admin. Posted in Editorial

Tagged: , , , ,

Published on septembrie 08, 2015 with No Comments

eu

scris de:Dan Coita

Uite așa pur și simplu nu vreau! Să mă judece cine o vrea, de dat socoteală dau doar în fața lui Dumnezeu. De ce să accept să violeze țara mea acești oameni, că încă îi mai numesc oameni, cu toate că dacă privim înapoi și vedem câte rele au făcut (atentate,crime, etc) și toate din cauza habotniciei și a fanatismului nu se pot numi oameni. De ce aceștia preferă sa moară pe vase de tranzit alături de familiile lor pentru a ajungeîn Germania. De ce nu s-au refugiat în state apropiate de țările lor, în state cu aceeași religie, cu aceleași valori și principii.

În luna februarie 2015, presa italiană a publicat înregistrarea unei convorbiri telefonice, conform căreia ISIS amenința că va trimite 500.000 de imigranți în Europa, daca vor fi atacați. Astazi, imigrantii sunt aici, în Europa..

M-am bucurat atunci când Sadam Hussein a fost omorât, când dictatorul Gadafi a fost terminat. De ce m-am bucurat? sincer pentru că am crezut că acești fanatici islamiști vor căpăta o față umană, dar m-am înșelat. Acești mizerabili necivilizați, care omoară oameni nevinovați, doar pentru simplu fapt că nu sunt adepții islamului. Să pui o bombă într-u tren, într-un metrou, atunci când oamenii normali se duc la lucru, copii se duc la școală, să curmi viețile unor nevinovați cum poți fi catalogat? Ca unul demn de milă și respect? Nu cred. Da știu nu trebuie să generalizez, eu generalizez, e dreptul meu la liberă exprimare. Atunci când țiganii nostri mâncau lebedele în Austria, un lucru era clar, românii le-au mâncat. Când țiganii furau în Franța sau Germania, cine erau cei care furau? Românii. Atunci eu de ce nu aș putea generaliza.

A fost norocul nostru că nu au intrat pe teritoriul țării noastre, iar acum doamna Merkel vrea să-i bage în țara noastră cu forța, amenințându-ne cu tot felul de repercursiuni.

Ce să facă aici, într-o țară ca România o țară unde și așa sunt chinuiți bieții oameni. Unde traiul de zi cu zi este unul mizer, unde bieții pensionari trăiesc de la o pensie la alta, cu bani insuficienți pentru medicamente, dar nu cere nimic de la stat. Atunci, mă întreb de unde va avea statul român bani pentru întreținera câtorva mii sau zeci de mii de refugiați? Din banii noștri, ai românilor cel mai precis.

Dar să presupunem că vin la noi, vor trebui ținuți în tabere speciale sau în centre de primire pentru refugiați, că avem unul la Arad (mai precis la Horia) renovat recent. Dar ce o să faci după ce-i scoți din aceste centre? Le vei construi cartiere cu moschei, le vei face școli speciale pentru ei, le vei da locuri de muncă (în ideea că vor să muncească), vor beneficia de asistență medicală? Ție, stat îți este greu să oferi toate astea propriului tău popor, atunci de unde toate acestea pentru acești așa zis refugiați. Se bagă în seamă o serie de oameni politici, care vor să ne învețe ce e mila sau umanitatea, aceștia ar trebui să le plângă de milă, milioanelor de români care traiesc la limita sărăciei și să-i lase pe alți bogați ai Europei, cu un sistem social bine pus la punct să se ocupe de acești islamiști, teroriști sau ce or fi ei.

Cineva i-a întrebat pe amărâții de români dacă îi vor pe acești islamiști? Nu! Așa că pot fi condamnat și blamat de cei care sunt miloși și umani dar voi urla în gura mare;

NU VREAU ISLAMIȘTII LA MINE ÎN ȚARĂ!

 

 

 

 

No Comments

Comments for Sunt român și România e țara mea. Nu vreau islamiști la mine în țară! are now closed.