Marius Copil învins în finala de la Surbiton (Marea Britanie)

Written by florin coita. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on iunie 13, 2016 with No Comments

marius copil tenis

Tenismenul arădean Marius Copil (locul 176 ATP) a susținut duminică semifinala și finala challengerului de la Surbiton (Marea Britanie), disputat pe iarbă şi dotat cu premii totale de 42.500 euro.

În penultimul act, cel supranumit „Tunarul din Carpați” l-a deposit pe americanul Bjorn Fratangelo (poziţia 99 ATP), 6-3, 6-4, cedând în finală, scor 3-6, 4-6, cu Yen-Hsun Lu (Taipei, 97 ATP), ambele confruntări fiind întrerupte de ploaie.

Marius Copil a reuşit să joace finala venind din calificări, iar pe parcurs l-a eliminat pe principalul favorit, britanicul Daniel Evans (93 ATP), scor 6-4, 6-2, și pe germanul Kamke, 6-4, 2-6, 6-3.

În urma acestor rezultate, jucătorul clubului CSM Arad şi-a trecut în cont 51 de puncte ATP şi un cec în valoare de 3.600 de euro.

Pentru Marius Copil (25 de ani) cea mai bună performanţă pe iarbă a fost obţinută anul trecut, la Hertogenbosch (Olanda), turneu de categorie ATP 250, jucând un sfert de finală.

Pentru jucătorul arădean urmează un alt turneu challenger, la Ilkley (Marea Britanie), dotat tot cu premii de 42.500 de euro, unde îl va întâlni în primul tur pe acelaşi Lu, într-o reeditare a finalei de la Surbiton.

 

No Comments

Comments for Marius Copil învins în finala de la Surbiton (Marea Britanie) are now closed.