UP DATE: Liviu Ciobotariu NU este noul antrenor al UTA-ei

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , ,

Published on septembrie 05, 2017 with No Comments

După despărțirea de Adrian Mihalcea, conducerea clubului UTA s-a „mișcat” rapid și a ajuns la un acord cu antrenorul Liviu Ciobotariu, care preia banca tehnică a echipei. Fostul internațional ajunge astăzi la Arad, iar mâine va conduce primul antrenament. Acesta va fi secondat de Adrian Iordache.

Născut pe 26 martie 1971, Liviu Ciobotariu a jucat, în România, la echipele Progresul București, Pandurii Târgu Jiu și Dinamo București (campion în 2000). Altă parte a carierei a petrecut-o în Beliga, unde a îmbrăcat tricourile echipelor Standard Liege, RAEC Mons și Royal Antwerp. Pentru echipa națională a României a evoluat de 32 de ori (a reprezentat ”tricolorul” la Campionatul Mondial din Franța 98), marcând 3 goluri.

Ca antrenor a activat la Progresul București, CS Otopeni (promvoare în Liga I), Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu, Dacia Unirea Brăila, Dinamo București, CSM Iași, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș (vicecampion) și Al Faisaly (Arabia Saudită).

Secundul” Adrian Iordache s-a născut pe 12 septembrie 1980 și s-a remarcat la Dinamo. A mai jucat la Poiana Câmpina, Oțelul Galați, Shinnik Yaroslavl, FC Argeș, Alki Larnaca, AEL Limassol, Rapid București, Khazar Lankaran, CS Mioveni și Gloria Bistrița. Face echipă cu Liviu Ciobotariu de câțiva ani.

UP DATE: După ce antrenorul a confirmat că acceptă să preia banca tehnică a UTA-ei, a fost de acord cu condițiile oferite de club, i s-au cumpărat bilete de avion atât lui, cât și secundului. Ulterior, printr-un SMS, Ciobotariu și-a cerut scuze pentru situația pe care a creat-o, motivând că nu poate respecta înțelegerea, nefiind  pregătit mental să revină în Liga a II-a.

No Comments

Comments for UP DATE: Liviu Ciobotariu NU este noul antrenor al UTA-ei are now closed.