Ionel Ciupe a identificat o locaţie ideală pentru petrecerea timpului în aer liber

Written by florin coita. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on iulie 21, 2016 with No Comments

DSC08439

Suntem în perioada estivală, iar o mare parte a arădenilor aleg să îşi petreacă sfârşitul de săptămână la „iarbă verde”, la tradiţionalul grătar. Destinaţiile sunt diverse, dar un handicap îl reprezintă de multe ori distanţele sau lipsa mijloacelor de transport.

Consilierul local ALDE Ionel Ciupe doreşte să ofere o soluţie în acest sens, identificând o locaţie pentru petrecerea timpului în aer liber, locaţie aflată chiar în Arad, pe malul Mureşului.

DSC08436„Este vorba de zona de lângă Podul Timişorii, mai precis de la terenurile de tenis ale domnului doctor Lucian Mihăilescu şi terenul de tenis aparţinând Hotelului Coandi. Este o zonă cu multă verdeaţă, pe malul Mureşului, care, cu mici amenajări, poate deveni o locaţie excelentă pentru picnic. Când vorbesc de amenajări, exclud ideea betoanelor şi a pavajelor peste spaţii verzi, atât de dragă domnului primar Gheorghe Falcă.

DSC08442Mă gândesc la amenajarea unor alei cu pietriş, a unor zone unde să îţi poţi pune grătarul, cu coşuri de gunoi şi recipiente pentru cărbunii folosiţi, dotări minimale pentru petrecerea timpului cu familia sau prietenii la „iarbă verde”. Mureşul e aproape, există aici şi o plajă naturală, aşadar toate ingredientele pentru un week-end reuşit în aer liber. Voi înainta o propunere în consiliul local pentru a amenaja această zonă, după ce în prealabil voi discuta şi cu cei de la Apele Române, dar nu văd de ce aceştia nu şi-ar da acordul pentru ca zona să devină una de agrement. Este păcat ca arădenii să nu se bucure de ceea ce oferă, cu atâta generozitate, Mureşul pe malurile sale” a precizat Ionel Ciupe.

 

 

No Comments

Comments for Ionel Ciupe a identificat o locaţie ideală pentru petrecerea timpului în aer liber are now closed.