Laszlo Balint: „Un joc echilibrat, cu o abordare tactică bună din partea noastră, cu toate că ne-a lipsit golul și acea sclipire în ultimii 25 de metri”

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on iulie 19, 2021 with No Comments

Laszlo Balint a părut afectat de pierderea celor două puncte la finalul partidei cu Farul, în special prin prisma prezenței fanilor în tribune

„Am reușit să blocăm destul de bine jocul de posesie al celor de la Farul, o echipă ce stăpânește foarte bine această armă, a controlului mingii. Am început jocul foarte bine, a fost acea bară a lui Miculescu în secunda 10-15, am mai avut apoi și alte situații, rămâne această urmă de mică frustrare pentru că am evoluat în dublă superioritate și nu am reușit să concretizăm niciuna dintre situațiile pe care ni le-am creat către finalul jocului.

Atmosfera a fost senzațională, exact așa cum ne gândeam și ne așteptam că va fi, le mulțumim pe această cale suporterilor. Ne-au sprijinit, ne-au încurajat din primul până în ultimul minut și rămânem cu această urmă de tristețe că nu am reușit să-i facem pe fanii noștri să plece pe deplin mulțumiți de la stadion. E clar că au așteptat și ei o victorie astăzi, dar este un punct, un început de drum care ne dă speranțe, cu multe momente de joc bun. Și trebuie să privim cu încredere spre ceea ce ne așteaptă în viitorul imediat.

Nu am fost mulțumiți cu punct, am încercat să forțăm, de aceea schimbarea cu Bustea, l-am împins – practic – în poziția de mijlocaș stânga. Știam că stăpânește arma șutului de la distanță și i-am transmis să încerce, fiindcă cei de la Farul au aglomerat foarte bine zona careului. Totodată, poate ar fi trebuit să împingem jocul mai mult și în flancuri și să aduceam, astfel, mai multe mingi în careu. Mă bucur și pentru Negoescu, chiar dacă a jucat puține minute. A intrat bine, având acea abilitate unu la unu. Sunt convins că va mai crește. Mă bucur și că Miculescu a făcut un joc bun, ca de altfel toată echipă. Până la urmă, toți au încercat să facă toate eforturile pentru a câștiga astăzi, în special pentru minunatul nostru public.

Sunt unii jucători cu care trebuie să avem răbdare, alții s-au adaptat foarte repede și foarte bine, iar primul care-mi vine în minte e Idriz Batha, care a evoluat foarte bine pe ambele momente ale jocului, dar și Passaglia sau Vuckevic. Avem jucători de calitate, e important să avem încredere în ceea ce putem noi să jucăm, individual și colectiv. Sunt convins că vom crește, vom progresa, vom fi din ce în ce mai puternici. De mâine trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut la Pitești, unde mergem să câștigăm toate punctele puse în joc” a declarat principalul „Bătrânei Doamne”.

Foto: uta-arad

No Comments

Comments for Laszlo Balint: „Un joc echilibrat, cu o abordare tactică bună din partea noastră, cu toate că ne-a lipsit golul și acea sclipire în ultimii 25 de metri” are now closed.