Jandarmii arădeni au ajutat o tânără să-şi recupereze aparatul foto care i-a fost furat.

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on martie 26, 2013 with No Comments

Persoanei în cauză i s-a sustras aparatul foto, în noaptea 16/17 martie a.c., în timp ce se afla într-un club din municipiul Arad. În ziua următoare ea a postat, pe o reţea de socializare, un mesaj despre cele întâmplate dar şi caracteristicile aparatului. Mesajul ei a fost văzut şi de către un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

La scurt timp aparatul foto a fost oferit spre comercializare, prin intermediul  un site de specialitate, de către un bărbat. Jandarmul a observat caracteristicile aparatului şi a făcut repede legătura între mesajul tinerei şi anunţul de vânzare. În urma unui flagrant, bărbatul a fost depistat. El a încercat să scape, fugind, însă a fost prins în scurt timp.

După verificări a rezultat că cei care au pus la cale furtul sunt soţ şi soţie. Femeia, în vârstă de 21 de ani, a fost cea care a sustras aparatul iar soţul ei, în vârstă de 24 de ani, a încercat comercializarea acestuia. De asemenea, după verificări, a rezultat că bărbatul are o condamnare de doi ani cu suspendare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei şi pentru distrugere, fiind sub control judiciar.

În acest caz au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, femeia fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de furt calificat iar bărbatul de complicitate la  furt calificat.

No Comments

Comments for Jandarmii arădeni au ajutat o tânără să-şi recupereze aparatul foto care i-a fost furat. are now closed.